EHSapp ügyfélfiók
E-mailben ellenőrzött fiók az asztali HUB-hoz. A regisztráció és az aktiválás nem indít próbaidőt vagy fizetést.
Új és meglévő fiókhoz is. A hivatkozás 30 percig, egyszer használható.
A hivatkozás megnyitása még nem jelent be, és nem aktivál eszközt.
Ellenőrzött e-mail-cím
HUB jóváhagyása
Kapcsolt HUB
Hozzáférés visszavonása
A HUB és az általa kiadott eszközhozzáférések nem érik el többé a központi szolgáltatást. A helyben tárolt adatok nem törlődnek.
Ügyfélfiók törlése
A központi fiók és a hozzá tartozó kiszolgálói adatok végleg törlődnek. A HUB és kliensei elveszítik hozzáférésüket. A helyi adatbázisok és mentések nem törlődnek. A törölt fiók nem állítható helyre.
Az áruházi előfizetés nem mondódik le automatikusan. Lemondás nélkül az áruház tovább számlázhat.
Apple-előfizetések kezelése